Share on Facebook

semesterfester.blogg.se

Vi lever HÄR och NU

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag varit på dans! Weeiii då kul det var! Direkt när jag och Gine kom hem så övade vi på det vi precis lärt oss! Så sjukt kul och skönt att man hittat något man gillar. 

Innan vår klass så är det ett stort gäng 11-12 åringa tjejer som dansar hip-hop. "Åh vad jag önskar att jag hade börjat med dans när jag var så liten som dom är nu" tänkte jag. Med den tanken var det dags att rycka tag i sitt egna nackskinn igen. Genom bara tanken på hur jag önskar det var DÅ, i NUTID, får lamporna att blinka rött och syrenerna att tjuta. Själv så blir jag nedstämd över att tänka på tider som varit. Tider som var så underbara att det gör ont att slitas i från dem. Tider som var så jobbiga att man bara vill göra om, göra rätt. Tider. Andra tider. Tider som inte längre finns. Jag tycker det är sorgligt. Jag hatar att säga hejdå. Farväl. 
Att klockan tickar är ingenting jag kan ha kontroll över, som jag väldigt gärna önskar att jag hade. (Om du inte sett filmen "Click" så bör du göra det nu). 
Men något jag faktiskt KAN ha kontroll över är vad jag GÖR med den tiden som finns (:


"Gine, skulle du vilja vara så ung som dom är nu?" Frågade jag henne efter att funderat själv en stund. "Nej det vill jag inte!" Svarar hon och ler.


Nej, det har verkligen sin charm att man är precis såhär gammal, och det bara en gång. Det finns inget annat man kan göra än att älska den helt enkelt.




Share on Facebook

Kommentarer

  • Evelina Rönn säger:

    Sååå himla bra!

    Svar: Åh tack :*
    Ester Lahti

    2013-10-11 | 00:20:57
  • Eleonora Lahti säger:

    Håller med ;)

    Svar: det vet jag ;)
    Ester Lahti

    2013-10-11 | 06:32:09
    Bloggadress: http://mylivingroom.blogg.se

Kommentera inlägget här: