semesterfester.blogg.se

Strävan framåt

Kategori: I min egna värld

Kom nyss hem från en powerwalk som varade i två timmar. 13 000 steg. Så himla fett. Red Lights av Tiësto gick på repeat hela den tiden. Verkligen hela tiden. Den låten är så ofantligt bra!! 

I mitt huvud denna vårdag så tänker jag på hur min glädje kan försvinna för att man kan ha för bråttom med något. Typ som med musiken, flytta hemifrån eller resa runt hela jordklotet. Vad man än gör just nu så vill man göra ALLT, precis NU!!! Och ja, självklart vill jag gärna stå och performa inför massa människor NU, eller typ resa till massa nya ställen, NU! Men i alla dessa viljor som jag kan skymta längre fram på min väg så blir jag inte lycklig av att jag inte ser vad jag står i just nu. Hur ser min omgivning ut där jag befinner mig i livet, egentligen? En fjäril flyger förbi mig och jag ler. Vårens tecken börjar komma och det finns så mycket vackert omkring mig. Inte bara naturen, utan även vännerna, familjen, plugget och charmen att vara lite fattig för att man håller på att söka jobb. 
Vet inte riktigt hur jag ska avsluta detta inlägg. Det är verkligen på gott och ont att man strävar framåt väldigt mycket. Man måste hitta en balans på vad som är nu, och vad som ska komma helt enkelt. 

Allt har sin tid och jag har inte bråttom någonstans. 


Skolstart på SAE

Kategori: Musik

Igår blev jag elev på musikskolan SAE i Stockholm! Det känns aaaaaskul! Har väntat på detta ända sen mitten av december. Två gånger i veckan kommer vi ha undervisning i klass, och sen får man boka in sig själv i de studios som de har. I min klass är det jag och en till tjej, sen ca 30 grabbar. Hahaha så sjukt kul. Dags att vända trenden från att det bara finns en massa grabbar som DJ'ar och producerar :))))))))))))))) haha skoja
En av mina lärare producerade låten "You" med Erik Stjernberg, och iår hade han tre stycken bidrag med i melodifestivalen som han proddat. Häftigt 
 
 

Frida

Kategori: Allmänt

Har nu sagt hejdå till en väldigt fin vän, Frida, som ska ta sitt pickpack och flytta till Amsterdam. Jag är så himla glad att du gör det, men också ledsen att du lämnar staden Uppsala. Det ska bli så spännande att få se dig ta ett steg ut för att testa sina vingar och börja ett nytt kapitel. Jag ser framemot att få hälsa på dig. Jag ser också framemot att få se dig blomstra tillsammans med alla vårblommande tulpaner som finns i Amsterdams parker som du pratat om. Jag kan se det framför mig hur du sitter i en av dom och läser roman efter roman. Jag kan också se hur du sitter vid ditt köksbord med öppet fönster rökandes på en cigarett samtidigt som du funderar på nästa ord i din anteckningsbok, och med jämna mellanrum greppar du tag i vinglaset och ser ut över staden, kvarteret, gatan som du nu bor på. Tänk på mig lite då och då. Jag kommer sakna dig. 
 
 
Du är bäst.