Share on Facebook

semesterfester.blogg.se

Dag 1- Vem jag är.

Kategori: 30 dagar

Ester. Behöver jag ens säga mer? Okej, Ester Eleonora Lahti är mitt fullständiga namn. Jag tänker inte dra någon "Jag har rött hår och är 166 cm lång osv.."- beskrivning om vem jag är. Detta är en beskrivning om mitt inre och hur jag är.
 
Färger, former och mönster är det enda jag ser. Kontraster. Jag ser världen genom en kameralins där fotot aningen redigerats i Photoshop, och mitt liv som en filminspelning. Ibland undrar jag bara vart filmmusiken tagit vägen.
Jag tror att saker och ting är vackrare än vad det egentligen är, eller fulare.
Nu när jag ändå skriver om mönster så vill jag passa på att berätta en sak för dig. Jag inte kan ett enda lösenord. Facebook, Twitter, Instagram, Blogg, Pinterest, gmail, banken, sim-kortet etc. Inget. Mina ögon suddar ut bokstäverna och siffrorna, därför känns det stabilast att istället ha ett mönster som fingrarna får lära sig att dansa över tangentbordet med. 
 
När hjärtat slår snabbare och ruset av adrenalin i kroppen pumpas trivs jag som bäst. När jag befinner mig på "The edge" så att säga. Spänningen. On stage, när man träffar nya människor, eller när man precis gått ett steg högre på klipporna vid havet för att sedan kasta sig ut i luften utan återvändo och ner i det förhoppningsvis tillräkligt djupa vattnet. När man gör något man älskar helt enkelt, eller något man vet är farligt. Kan låta helt sjukt att jag gillar det som är farligt, men det är bara något som jag och min nyfikenhet har svårt att behärska och ta kontroll över.
 
Om jag fick välja att ha ett manus att läsa ifrån, eller att freestyla så skulle jag lätt valt att använda mina egna ord. Jag vet inte hur många gånger jag hållit i redovisningar jag inte har haft en aning om vad jag snackar om. Jag är oftast är inte ens fullt medveten vid dessa tillfällen. Jag går som på autopilot. Haha jättekonstigt. Ändå så älskar jag att ställa mig inför en grupp och presentera något. 
 
Det är 100% eller 0% som gäller för mig. Det finns inget mittemellan, och detta på gott och ont. När väl jag bestämt mig, krävs det en hel del för att få mig på fall. Fall förekommer ibland, men då är det bara åter till 100% efter att ha hämtat andan. Det enda steget jag tar bakåt, är när jag tar sats lyder ett fint citat av någon. 
 
Jag är glad över att jag är den jag är, trots att man har många mörka sidor att jobba med. Jag älskar att vara mänsklig, men tror ofta att jag är någon slags superhjälte som klarar precis allt. När jag inte får allt att fungera som jag tänker att det ska, brukar jag tänka: äh, det är bara för att jag inte har på mig manteln. 
 
Jag älskar att skapa. 
 
Något jag attraheras av är människor som brinner för något. Människor som har mål och drömmar. Så om du som kille, försöker att få mina ögon på dig (som alla andra pojkar/män/killar också vill) kan du ju alltid berätta för mig hur passionerad du är för det du brinner för, and you got me. Lol
 
Är svag för smarta prylar och clean design. Symmetrier och linjer. Färgerna- helst i pastell eller neon. 
 
 
 
Tack för att du tog tid att läsa denna text om mig ! :)
 
 
 
 
Share on Facebook

Kommentarer


Kommentera inlägget här: